DROP YOUR COMMENT ABOUT CAT AND SHARE WITH ME....

Tuesday, August 10, 2010

YEAHHH....C PUTUN UDA BESAR PANJANG




Gambar atas: time ni sa antar my ex-cat kat rumah kwn saya. Time ni, c putun kurus sangat tau. Kitty ada owner baru uda., clay and wiilson, and Kitty had new name..namanya Putun..cute kan nama dia...



Hi there...lama da tak enter my new blog. k kali ni jan terkejut...c Putun tu bkn kucing lain...c Putun tu my ex-cat ''Kitty'' tpi sy minta tlg kawan sy..namanya Clay utk jaga dia..so Kitty dah jdi kepunyaan Clay and Clay berhak bgi nama bru untk dia..nama bru Kitty...C ''Putun''. tgk pic terbaru c Putun diatas...cute kan dia..besar panjang uda c Putun ni. Happy dia tggl ngan new owner dia yg penyayang. bgi dia mkn cukup, kasih syg pun cukup. Thanks for clay and her boyfriend wilson..hehe..klu kmu dua terbaca blog sy ni...tau2 jak la yah (^_^)v.



Thanks for Clay and Wilson coz take care Putun dgn baik2...dlu time sy tinggalkan c putun d perdana...dia kurus kering..tpi skg putun makin gemuk and sihat. God Bless sesiapa saja yg mencintai dan menghargai ciptaanNya.



C Putun skg happy, even tak tinggal ngan mothernya lg..tpi dia still ada keluarga baru..Putun ada adik beradik baru tau...Clay ckp first time nak jinak kan Putun and kucing2 peliharaan yg lain mmg susah...gaduh sj. tpi Putun ada istimewa sikit. kata Clay, dia terpaksa belikan c Putun tu sangkar sb takut gaduh ngan kucing2 nya yg lain. syg btl c Clay ngan Putun, sanggup belikan sangkar yg mahal utk Putun. Kata Clay, c Putun manja btl ngan dia..biasala...haiwan bila d jaga dgn baik2, dia mesti syg tuannya dgn cara bermanja2.

Introducing for new family of Putun...



Pitom ( minta maaf kepada tuan punya pic clay and wilson..sa p copy paste sni blog sa..hehe



Picot memang alawa la kucing ko Clay




Pupu..mumynya c Picot and Pitom...hehe, juga ibu baru kepada Putun

Rasanya...sampai sini dlu cerita c Putun yah...klu ada berita dari kawan saya, nti sa buat new post lg pasal c Putun...
There was an error in this gadget